Over mij

Liefs Daphne

Mijn Verhaal

 Thema’s zoals als de mens, vergankelijkheid en de natuur hebben mij altijd al geïnspireerd. En kunst en dingen creëren is iets wat ik al vanaf kinds af aan met de paplepel ingegoten heb gekregen. Met mijn ontwerpen en designs wilde ik niet zomaar wat creëren. Ik wilde dát creëren wat niet alleen mij, maar hopelijk ook andere mensen ietsjes gelukkiger maakt. Designs die op een mooie en subtiele manier iets toevoegen aan ons dagelijks bestaan. Daarnaast vind ik klei en keramiek zo’n mooi materiaal, ik vind het zo inspirerend hoe natuurlijk materiaal zich in eigen handen vormt tot een object dat voor altijd kan blijven bestaan. Dit samen zorgde ervoor dat ik op het idee kwam om porseleinen interieursieraden te creëren die niet mooi staan in het interieur maar daarnaast ook een hele betekenisvolle waarde bij zich dragen. Wilt u weten wat ik voor u kan maken? Neem dan contact met me op en dan gaan we er iets heel moois van maken.

Neem Contact op

Een toevoeging zijn met mijn creaties en anderen gelukkig maken. Dat maakt mij gelukkig.

Mijn Doel

Ik wil laten zien dat er meer mogelijkheden zijn met menselijk of dierlijk as dan de manieren die momenteel worden gebruikt om as van dierbaren te bewaren. Ik zeg bewaren, omdat as eigenlijk altijd ergens in wordt gestopt. In een urn, in een sieraad of bijvoorbeeld in de grond. Veel mensen zien as als iets engs. Een herinnering aan iemand die er niet meer is en daarom stoppen we de urn en de as het liefste weg, maar nu niet meer. Met dit product wordt de as van een dierbare gebruikt om het interieursieraad te vervaardigen. Kwetsbaar maar door het bakproces toch sterk. Een illustratie als subtiele verwijzing naar de persoonlijkheid van die persoon of een unieke herinnering die je voor altijd bij je draagt. Dit wordt nu zichtbaar gemaakt op een zachte en liefdevolle manier.

Mijn Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen een unieke herinnering te geven aan een dierbare door middel van een porseleinen interieursierraad. Ik wil uw mooie herinnering of eigenschap vastleggen, zodat u zich voor altijd verbonden kan voelen met een overleden dierbare.

The Founder

Daphne Hagendoorn

“Find beauty all around you, it’s all in the little moments of life”. Je hoeft niet ver te reizen om schoonheid en geluk te vinden. Geluk zit in de kleine dingen die je deelt met de mensen die je liefhebt.  

Interieursieraden

Contact

Neem contact op!

Bezoekadres

Hoogpoort 7,

5253RN Nieuwkuijk

Nederland

Contact

E: daphne@bloomingashes.nl
P: +316 81031784

Verbind

For pets