Blooming Bloemenvaas

Een bloemenvaasje in de vorm die u mooi vind. Voor verse bloemen of droogboeketten, in verschillende kleuren en vormen. Een bloemillustratie is mogelijk maar de vaas is ook heel mooi met alleen een asglazuur.

De As van Uw dierbare/Dierbaren

In dit product wordt de as van uw dierbare(n) zowel in het porselein als in de glazuren verwerkt. Door de as krijgt het object een unieke uitstraling. Het spikkel-effect is de as van uw dierbare(n). U kunt de as ook voelen. De as kan ook alleen in de glazuren worden verwerkt. Dan krijgen de vaasjes een egale uitstraling en komt de structuur te vervallen. Er wordt maar een klein gedeelte van de as gebruikt om het product te vervaardigen. De rest kunt u een andere bestemming geven.

Volledig handgemaakt

Alle producten worden met uiterste zorg voor u persoonlijk en met de hand gemaakt. Daarom is geen enkel product hetzelfde. Ook door de samenstelling van de as ziet ieder product er anders uit. Het product wordt met liefde en uiterste zorg gemaakt. Wilt u meer weten, heeft u interesse of wilt u het product en de mogelijkheden in het echt zien. Neem dan gerust contact op.

kom in contact

Bezoekadres

Hoogpoort 7,

5253RN Nieuwkuijk

Nederland

Contact

E: daphne@bloomingashes.nl
P: +316 81031784

Verbind