Blooming Tile alleen asglazuur

Één of meerdere tegels met diverse mogelijkheden. Om neer te zetten of om op te hangen. De tegels krijgen door het gebruik van echte bloemen een onregelmatige uitstraling.

Volledig Persoonlijk

U kunt kiezen uit deze vorm of een vierkante tegel, bloemen met verschillende betekenissen, glazuren en kleuren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een vingerafdruk te plaatsen of een andere illustratie te maken.

De as van uw dierbare/dierbaren

In dit product wordt de as van uw dierbare(n) alleen in de glazuur verwerkt. Hierdoor krijgt u product een parelmoer-achtige glans. Verder is het product, afhankelijk van de gekozen klei, egaal van kleur en textuur. De bloemen kunnen in diverse kleuren worden geïllustreerd. 

Volledig handgemaakt

Alle producten worden met uiterste zorg voor u persoonlijk met de hand gemaakt. Daarom is geen een product hetzelfde. Ook door de samenstelling van de as ziet ieder product er anders uit. Het product wordt met liefde en uiterste zorg gemaakt. Wilt u meer weten, heeft u interesse of wilt u het product en de mogelijkheden in het echt zien. Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Bezoekadres

Hoogpoort 7,

5253RN Nieuwkuijk

Nederland

Contact

E: daphne@bloomingashes.nl
P: +316 81031784

Verbind