The glowing waxine

Prachtige kleine schaaltjes om een waxinelichtje in te branden. Dit zijn voorbeelden. ze worden nu iets groter en platter gemaakt waardoor u het kaarsje naast de illustratie kunt plaatsen.

Volledig Persoonlijk

U kunt kiezen uit diverse vormen, bloemen met verschillende betekenissen, glazuren en kleuren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een vingerafdruk te plaatsen of een andere illustratie te maken.

De as van uw dierbare/dierbaren

In dit product wordt de as van uw dierbare (n) zowel in het porselein als in de glazuren verwerkt. Door de as krijgt het object een unieke uitstraling. Het spikkel-effect is de as van uw dierbare(n). U kunt de as ook voelen in deze variant. Wilt u geen spikkel-effect kijk dan voor voorbeelden bij De Glowing Waxine alleen asglazuur. Er is maar een klein gedeelte van de as nodig om het product te vervaardigen. De rest van de as kunt u een andere bestemming geven.

Volledig handgemaakt

Alle producten worden met uiterste zorg voor u persoonlijk met de hand gemaakt. Daarom is geen enkel product hetzelfde. Ook door de samenstelling van de as ziet ieder product er anders uit. Het maken van het product wordt met liefde en uiterste zorg gedaan. Wilt u meer weten, heeft u interesse of wilt u het product en de mogelijkheden in het echt zien? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op.