The glowing waxine alleen asglazuur

Prachtige kleine schaaltjes om een waxinelichtje in te branden. Dit zijn voorbeelden. Ze worden nu iets groter en platter gemaakt, waardoor u het kaarsje naast de illustratie kunt plaatsen.

Volledig Persoonlijk

U kunt kiezen uit diverse vormen, bloemen met verschillende betekenissen, glazuren en kleuren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een vingerafdruk te plaatsen of een andere illustratie te maken.

De as van uw dierbare/dierbaren

In dit product wordt het as van uw dierbare(n) alleen in het glazuur verwerkt. Hierdoor krijgt uw product een parelmoer-achtige glans. Verder is het product, afhankelijk van de gekozen klei egaal van kleur en textuur. De bloemen kunnen in diverse kleuren worden geïllustreerd. U ziet in dit product niet dat er as in is verwerkt. Zoekt u iets met meer textuur en zichtbaarheid van de as? Kijk dan bij de Glowing Waxine waar de as door de klei en in de glazuren zit. Er is maar een klein gedeelte van de as nodig (ongeveer tussen de 20 en 40 gram) om de Glowing Waxine met alleen asglazuur te vervaardigen. Hierdoor kunt u de rest van de as een andere bestemming geven.

Volledig handgemaakt

Alle producten worden met uiterste zorg voor u persoonlijk met de hand gemaakt. Daarom is geen enkel product hetzelfde. Ook door de samenstelling van de as ziet ieder product er anders uit. Het product wordt met liefde en uiterste zorg gemaakt. Wilt u meer weten, heeft u interesse of wilt u het product en de mogelijkheden in het echt zien. Neem dan gerust contact op.

Contact

Bezoekadres

Hoogpoort 7,

5253RN Nieuwkuijk

Nederland

Contact

E: daphne@bloomingashes.nl
P: +316 81031784

Verbind