Sierlijke Schaal

Een prachtige sierschaal om ergens neer te zetten. De diameter is ongeveer 30 cm, maar kan ook kleiner of groter worden gemaakt. De schaal wordt gemaakt met een illustratie en een gedicht naar keuze.

Volledig Persoonlijk

U kunt kiezen uit diverse bloemen met verschillende betekenissen, glazuren en kleuren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een vingerafdruk te plaatsen of een andere illustratie te maken.

De as van uw dierbare/dierbaren

In dit product wordt de as van uw dierbare(n) zowel in porselein als in glazuren verwerkt. Door de as krijgt het object een unieke uitstraling. Het spikkel-effect is het as van uw dierbare(n). U kunt de as ook voelen. De schaal kan ook met alleen een asglazuur worden gemaakt. Het spikkel-effect komt dan te vervallen. Er is maar een gedeelte van de as nodig. 

Volledig handgemaakt

Alle producten worden met uiterste zorg voor u persoonlijk met de hand gemaakt. Daarom is geen enkel product hetzelfde. Ook door de samenstelling van de as ziet ieder product er anders uit. Het product wordt met liefde en uiterste zorg gemaakt. Wilt u meer weten, heeft u interesse of wilt u het product en de mogelijkheden in het echt zien. Neem dan gerust contact op.

Contact

Bezoekadres

Hoogpoort 7,

5253RN Nieuwkuijk

Nederland

Contact

E: daphne@bloomingashes.nl
P: +316 81031784

Verbind